Ga naar hoofdinhoud

In onze superdiverse stad Rotterdam leven, werken en wonen we met elkaar. Ongeacht je gender, waar je vandaan komt, wat je leeftijd of seksuele voorkeur is. Op de arbeidsmarkt krijgt echter nog niet iedereen dezelfde kansen en zien we dat diversiteit en inclusie een uitdaging zijn.

Toch zijn er veel bedrijven en organisaties die vernieuwende acties ondernemen op weg naar een arbeidsmarkt voor iedereen. Daarom wordt jaarlijks de 010 Inclusief Award uitgereikt voor vernieuwende acties die leiden tot meer diversiteit en inclusie op de werkvloer.

Er worden twee prijzen uitgereikt; één voor een activiteit uit het midden- en kleinbedrijf en één voor een groot bedrijf. De acties worden beoordeeld door een deskundige jury op impact, of ze vernieuwend zijn en of andere ondernemers de acties makkelijk over kunnen nemen.

010 Inclusief Award 2024

010 Inclusief Award 2024

Na een succesvolle eerste editie van de 010 Inclusief Award in maart 2022, waar Unique de prijs won in de categorie groot en Heilige Boontjes in de categorie mkb, en een tweede editie in 2023 waar Stedin de prijs won in categorie groot en WEAR in de categorie mkb, organiseert 010 Inclusief op 19 maart 2024 de derde editie van de Award. Alle kanshebbers introduceerden het afgelopen jaar grensverleggende initiatieven binnen hun bedrijf. Wie er dit jaar genomineerd is wordt later dit jaar bekend gemaakt!

Voor deze editie van de Award worden wij warm welkom geheten door KPN. Gehuisvest aan de Wilhelminakade 123, met een prachtig uitzicht over de skyline van Rotterdam en de Erasmus brug. Er is geen mooiere plek om diversiteit en inclusie in de stad te vieren!

Jij als Rotterdamse werkgever bent van harte uitgenodigd om bij de feestelijke uitreiking te zijn en neem vooral ook anderen uit je organisatie mee. Er is gelegenheid om een praatje te maken met de jury en andere werkgevers en ondernemers.

AANMELDEN

Nominaties 2024

Jury 2024

Een deskundige jury kiest de uiteindelijke winnaars. De jury van de 010 Inclusief Award 2024 bestaat uit:

  • Anass Meziane, Sociaal Ondernemer en Oprichter Wrokko
  • Vivienne de Leeuw, CFO bij Port of Rotterdam.
  • Jaco Dagevos, Senior Onderzoeker SCP en Professor Integratie en Migratie aan de Erasmus Universiteit

Terugblik

Netwerk lid worden?

De vernieuwende acties worden gekozen uit de netwerkleden van 010 Inclusief. Sluit je daarom aan bij het netwerk 010 Inclusief door contact op te nemen met Kimberley Akinbile-Jöner, Adelindra Meijer of Robert van der Meer, en wie weet wint jouw activiteit volgend jaar de 010 Inclusief Award!

Adelindra Meijer

Kwartiermaker Publieke Sector
a.meijer@ser.nl

Robert van der Meer

Kwartiermaker Private Sector
r.vander.meer@ser.nl

Nieuws

Dit zijn de genomineerden voor de 010 Inclusief Award 2023

Na een succesvolle eerste editie van de 010 Inclusief Award, waar Unique en Heilige Boontjes…

Lees meer

Kans maken op de 010 Inclusief Award 2023?

Na een succesvolle eerste editie van de 010 Inclusief Award afgelopen maart, waar Unique de…

Lees meer

Rotterdam Recruitment Agency en Traineeship Diversiteit winnen de 010 Inclusief Award

‘We moeten het allemaal samen doen’ Een hoop blije gezichten en een alom aanwezig gevoel…

Lees meer
Back To Top