Ga naar hoofdinhoud

010 Inclusief Award 2023

Datum 14-03-2023 Tijd 15:30 - 17:30 Locatie Maassilo, Maashaven Zuidzijde 1-2, 3081 AE Rotterdam

Op 14 maart 2023 organiseert 010 Inclusief de uitreiking van de 010 Inclusief Award 2023! Ben jij er ook bij? Heb je jezelf hiervoor nog niet aangemeld, doe dat dan hieronder.

Klik hier om je aan te melden.

Het belooft een inspirerende middag te worden, met als klap op de vuurpijl de live prijsuitreiking. Voordat het zover is, geven alle genomineerden ons eerst een kijkje achter de schermen en gaan we dieper in op hun grensverleggende activiteiten.

Daarnaast gaat wethouder Faouzi Achbar (Welzijn, Samenleven, Sport en Digitale Inclusie) in gesprek met Jaco Dagevos (Professor Integratie en Migratie Erasmus Universiteit Rotterdam) over het belang van diversiteit en inclusie voor Rotterdam en hoe politiek en wetenschap elkaar daarin kunnen versterken. Ook dit jaar zal er een dansintermezzo zijn, dat wordt verzorgd door het Albeda Dans en zullen we de middag feestelijk afsluiten met een netwerkcafé.

Dit zijn de genomineerden voor de 010 Inclusief Award 2023:

De nominaties voor 2023 uit het mkb zijn:

De nominaties voor 2023 uit het groot bedrijf zijn:

De jury van de 010 Inclusief Award 2023 bestaat uit: Seyit Yeyden (managing partner bij de Beroepentuin), Alice Fortes (voorzitter Adviesraad Anti-Racisme en Inclusie Gemeente Rotterdam) en Jacqueline Prins (algemeen secretaris Sociaal-Economische Raad).

Dagvoorzitter Gyzlene Kramer-Zeroual leidt dit event. Zij zet zich binnen het regionale opleidingsinstituut Albeda in voor een personeelsbestand dat de Rotterdamse samenleving weerspiegelt.

Het feestelijke evenement wordt gehouden op een bijzondere locatie, namelijk in de evenementenlocatie De Maassilo. Jij bent, als Rotterdamse werkgever, van harte uitgenodigd om bij de feestelijke uitreiking te zijn. Er is volop gelegenheid om een praatje te maken met de jury en andere werkgevers en ondernemers. Neem vooral je collega’s mee! Het volledige programma vind je onderaan deze mail.

Kom je ook naar de uitreiking van de 010 Inclusief Award 2022? Meld je dan snel hier aan!

 

Back To Top