Ga naar hoofdinhoud

Port of Pride, Deltalinqs en 010 Inclusief slaan de handen ineen en gaan samenwerken voor meer diversiteit en inclusie in de haven van Rotterdam. Via het initiatief Port of Pride werken bedrijven uit de achterban van Deltalinqs al enige tijd aan een haven waar iedereen welkom is en er voor iedereen kansen zijn op een mooie baan. 010 Inclusief is een breed Rotterdams netwerk van bedrijven met als doel om een cultuuromslag in bedrijven en organisaties naar een divers en inclusief bedrijfsklimaat te stimuleren en faciliteren.

Door de samenwerking met 010 Inclusief willen we het netwerk van bedrijven binnen Port of Pride nog verder vergroten. De bundeling van expertises van de drie organisaties maakt het mogelijk om nog meer bedrijven te stimuleren en ondersteunen op weg naar een werkklimaat waar plek is voor iedereen ongeacht afkomst, leeftijd, gender, arbeidsvermogen of seksuele oriëntatie.

Aan de slag
Bedrijven uit de haven die aan de slag willen met diversiteit en inclusie kunnen nu samen met het team van 010 Inclusief aan de slag met een actieplan, waarin we gezamenlijk realistische doelen stellen en daar ook activiteiten aan koppelen. Binnen het netwerk van Port of Pride helpen we elkaar om dit actieplan te realiseren.

Daarom doen wij de oproep aan bedrijven die al verder zijn op dit gebied. Sluit u aan bij het netwerk Port of Pride en deel goede praktijkvoorbeelden tijdens bijeenkomsten of via een artikel op de website en LinkedIn.

Wilt uw bedrijf ook aan de slag met diversiteit en inclusie? Neem dan hier contact op met één van de kwartiermakers.

Back To Top