Ga naar hoofdinhoud

BLT  is een online netwerk van zwarte vrouwen waarvan 75% in Nederland wonend is en de overig 25 % over de rest van de wereld.

 

Op de foto: Anita Abaisa

Black Ladies Talk is in 2015 opgericht door Anita Abaisa. Het doel van het platform is om de sociaaleconomische positie van de zwarte vrouw te versterken. Doormiddel van social learning verbinden en versterken de vrouwen elkaar. Voor de community organiseert BLT online en offline evenementen.

De organisatie heeft daarnaast partnerships met diverse instellingen, bedrijven en scholen. Zij houden zich hoofdzakelijk bezig met activiteiten op het gebied van arbeidsmarktparticipatie, onderwijs, inkomen en wonen ter bevordering van de sociaal economische positie van zwarte vrouwen. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot meer dan 35.000 leden en zijn daarmee het grootste zwarte vrouwen netwerk van Europa.

 

Ben jij als organisatie of bedrijf op zoek naar een geschikte partner om diversiteit en inclusiviteit te bevorderen? Dan is Black Ladies Talk het juiste platform om je daarbij te helpen, kijk voor meer informatie op de website. Anita drinkt graag thee en het liefst samen dus neem vooral contact op voor een nadere kennismaking en krachten bundelen!

 

Anita Abaisa haar missie is het verbeteren van sociaal economische posities van verschillende groepen met haar drie bedrijven.

Black Ladies Talk: Zwarte vrouwen
Gladiator Academy (mede eigenaar): Studenten
Ibias VR: Minderheidsgroepen

 

Back To Top