Ga naar hoofdinhoud

Port of Opportunities (PofO) is de specialist om gekwalificeerde nieuwkomers te introduceren bij werkgevers in de Rotterdamse havenregio. PofO is geregistreerd als een sociale onderneming. Zij helpen nieuwkomers, statushouders en (Oekraïense) vluchtelingen, bij het vinden van een vaste baan. De medewerkers halen hun werkgeluk uit het vinden van banen gericht op het werk en denkniveau van de mensen. Bij de begeleiding naar een duurzame baan hanteren zij twee belangrijke voorwaarden; de baan draagt bij aan het bouwen van hun toekomst in Nederland en de functie sluit aan bij de skills en ambities. Niets is mooier als mensen zich verder kunnen ontwikkelen bij een werkgever en dat zij ingezet worden op hun kennis, vaardigheden en ervaring.

De aanpak van PofO heeft primair een maatschappelijke missie maar draagt nadrukkelijk ook bij aan de oplossing om de enorme krapte op de arbeidsmarkt verminderen. Sinds de start in september 2022 zijn tientallen  technische, logistieke en IT vacatures vervuld.

“Natuurlijk is het onze droom om nóg veel meer succesverhalen te vertellen” zegt Max Sips (oprichter). Dit wordt steeds meer mogelijk door het groeiend aantal bedrijven dat de deuren opent voor internationaal talent. PofO blijft zich dan ook inzetten meer bedrijven te overtuigen van de meerwaarde die Nederlandse nieuwkomers leveren binnen organisaties.

De meerwaarde van 010inclusief? Elke aangesloten organisatie biedt specifieke expertise voor meer divers en inclusief werkgeverschap. Wij werken graag met deze partijen samen om onze eigen doelstellingen te behalen. Waar mogelijk ondersteunen wij andere organisaties bij het realiseren van hun ambities.

Ook nieuwsgierig naar de internationale talenten die Port of Opportunities vertegenwoordigt of een eventuele kennismaking met PofO? Je komt meer te weten via: www.pofo.nl

Back To Top