Ga naar hoofdinhoud

Venture Café Rotterdam is een non-profit organisatie en wereldwijd netwerk dat de lokale innovativiteit wil bevorderen. Zij zien het als hun missie om innovators te verbinden door het organiseren van toevallige ontmoetingen en het bieden van co-working plekken. Iedere donderdag organiseren zij ‘Thursday Gatherings’ waar studenten, ondernemers, overheden, investeerders, starters, pioniers en innovators elkaar kunnen ontmoeten.

Tijdens de themabijeenkomst van 010 Inclusief op 7 oktober, dat in het teken stond van jezelf zijn op de werkvloer, mochten wij gebruik maken van deze inspirerende omgeving. Anoesjka Imambaks, directeur van het Venture Café, vertelde tijdens deze bijeenkomst over de organisatie. Zij ziet dat veel innovatie en vernieuwing zit in het ontmoeten van mensen die je in het normale leven niet snel zou spreken.

Venture Café ziet diversiteit en inclusie als onderdeel van innovatie. Groepen die divers zijn, zijn productiever, creatiever en innovatiever. Diversiteit is cruciaal voor innovatie en vooruitgang. Daarom zien zij ook graag diverse organisaties en bedrijven die bewust bezig zijn met dit thema tijdens de ‘Thursday Gatherings’.

Het Venture Café is gratis toegankelijk voor iedereen op iedere donderdag van 17.00-19.00. Iedere week heeft een ander thema. Klik hier voor de volledige agenda.

Back To Top