Ga naar hoofdinhoud

Hoe staat jouw bedrijf ervoor als het gaat om diversiteit en inclusie (D&I)? Welke personeelsgegevens mag je wel en welke niet vastleggen? Hoe meet je als werkgever de impact van je diversiteitsbeleid? Want, meten is immers weten. Veel  werkgevers vinden dit een lastige materie. Daarom organiseert 010 Inclusief op donderdag 26 oktober een themabijeenkomst over het meten van D&I in de organisatie.

Diverse sprekers uit het werkveld delen hun ervaringen en inzichten over het meten en monitoren van D&I-beleid. De Kunsthal Rotterdam is deze dag onze host en geeft een kijkje in de keuken van het eigen diversiteitsbeleid. Daarnaast laten organisaties uit zowel de publieke als private sector hun licht schijnen op het onderwerp. Tot slot gaan werkgevers met elkaar in gesprek in verschillende break-out-groepen om tips uit te wisselen.

Wil jij hier als Rotterdamse werkgever bij zijn? Meld je dan hier aan. Heb je collega’s  of ken jij andere werkgevers die hier óók in geïnteresseerd zijn, stuur deze Save the Date dan gerust door.

Back To Top