Ga naar hoofdinhoud

Op de foto: Wim Nieuwenhuis, Management Consultant bij Bisnez

Bisnez is toegetreden tot het 010 Inclusief netwerk. Zij hebben samen met 010 Inclusief het plan van aanpak ingevuld. In dit plan heeft Bisnez doelen opgesteld om te werken aan diversiteit en inclusie binnen de organisatie. Met advies, project- en programmamanagement helpen zij hun opdrachtgevers verandertrajecten door te voeren.

Bisnez heeft de ambitie om een diverse, inclusieve organisatie te zijn. Dat gaat op een aantal vlakken al erg goed, maar er is ook ruimte voor verbetering. Diversiteit in bijvoorbeeld etnisch-culturele achtergrond en seksuele oriëntatie. Daarnaast streven zij als organisatie ook naar inclusiviteit: een werkomgeving waarin niet alleen de huidige, maar ook alle toekomstige werknemers zich thuis voelen. Om de diversiteit te bevorderen zal Bisnez onder andere haar arbeidsmarktcommunicatie hierop aanpassen. Tevens hebben zij concrete acties vastgesteld in het kader van werving om diversiteit te bevorderen. Onderdeel daarvan is het zoeken naar nieuwe wervingskanalen die zich specifiek richten op kandidaten die de diversiteit binnen de organisatie vergroten.

Wil jouw bedrijf ook aansluiten bij het netwerk van 010 Inclusief en aan de slag met diversiteit en inclusie? Klik dan hier.

Back To Top