skip to Main Content
Op de foto: Smaakmakers Tour in de tentoonstelling Street Dreams. Foto Marco De Swart (2019)

 

Kunsthal Rotterdam heeft zich aangesloten bij het netwerk van 010 Inclusief. De Kunsthal neemt een unieke positie in binnen het Nederlandse culturele landschap. Met jaarlijks ruim twintig contrastrijke en spraakmakende tentoonstellingen en vele activiteiten weet de Kunsthal op innovatieve wijze steeds weer nieuw publiek aan zich te binden. Om deze programmering te kunnen voortzetten wil de Kunsthal zich richten op een diverser personeelsbestand.

De missie van de Kunsthal is cultuur van hoge kwaliteit toegankelijk maken voor een breed publiek. Zij willen een ‘proeverij’ aanbieden waarin kunst, cultuur én maatschappij een plek hebben, met een aantrekkelijk activiteitenprogramma en ruimte voor het maatschappelijk debat en publieksparticipatie. Diversiteit in het personeelsbestand geeft meer creativiteit en verschillende standpunten. Dit leidt tot een nog meer diverse programmering, zodat de Kunsthal steeds nieuw publiek aan zich kan binden.

De Kunsthal heeft deze ambities omgezet in een plan van aanpak bij 010 Inclusief. Dit plan dient als leidraad bij het formuleren van realistische doelstellingen en het selecteren van de juiste aanpak om die te bereiken.

 

Ook weten hoe jouw bedrijf zich kan aansluiten bij 010 Inclusief? Klik dan hier.

Back To Top