Ga naar hoofdinhoud

We zijn erg verheugd dat we op 19 maart 2024 voor de derde keer de 010 Inclusief Award kunnen organiseren. Zes Rotterdamse bedrijven maken hier kans op een prijs voor hun vernieuwende acties die hebben geleid tot meer diversiteit en inclusie binnen hun personeelsbestand.

De afgelopen jaren is Rotterdam volop in ontwikkeling geweest als het gaat om diversiteit en inclusie. Tientallen bedrijven sloten zich aan bij 010 Inclusief en gingen actief aan de slag met een plan van aanpak of deelden hun opgedane kennis in het netwerk. Maar het werken aan diversiteit en inclusie is nooit af. Juist daarom willen we de organisaties onderscheiden die zich hier hard voor inzetten.

Ook dit jaar zit een deskundige jury weer klaar om tijdens de uitreiking de pitches van genomineerden te beoordelen en de uiteindelijke winnaars te kiezen. De jury bestaat uit Anass Meziane (Oprichter Wrokko), Vivienne de Leeuw (CFO Havenbedrijf Rotterdam) en Jaco Dagevos (Senior Onderzoeker bij SCP en Bijzonder Hoogleraar aan de Erasmus Universiteit).

De uitreiking vindt  plaats op 19 maart van 15.30u – 18.15u. KPN verwelkomt ons die dag in hun spectaculaire hoofdkantoor aan de Maas. Adres: Wilhelminakade 123, 3072 AP Rotterdam. Vooraf en na afloop is er volop mogelijkheid om met andere ondernemers en de juryleden te netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

De genomineerden voor dit jaar houden we nog heel even voor ons, maar zullen komende weken bekend gemaakt worden. Hou daarvoor ook onze LinkedIn-pagina in de gaten!

Verzeker jezelf dus nu alvast van een plek door je hier aan te melden! En nodig je collega’s ook vooral uit.

Back To Top