skip to Main Content

 

Albeda is een regionaal opleidingscentrum (ROC) voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en educatie. Als een van de grootste regionale opleiders van Nederland zien zij zichzelf als een opleider van de toekomst voor Rotterdam en Nederland.

Albeda Next, onderdeel van Albeda, is een beweging van studenten, docenten en het bedrijfsleven. Albeda Next programmeert extracurriculaire activiteiten voor studenten die een sterke link hebben met loopbaan en burgerschap. Een inclusief concept voor studenten vanuit allerlei verschillende opleidingen. In het kader van  21ste-eeuwse vaardigheden, inspiratie en talentontwikkeling worden activiteiten, workshops en masterclasses voor en door studenten georganiseerd. Hiermee hoopt Albeda Next ontmoeting en verwondering te stimuleren, studenten te ondersteunen bij het vormen van hun netwerken en ook klaar te stomen voor een leven lang ontwikkelen.

Het doel van Albeda Next is jongeren helpen hun verhaal te vormen. Vragen die daarbij horen zijn: Wie ben ik? Wat vind ik belangrijk? Waar liggen mijn talenten en kracht? Albeda Next helpt studenten deze vragen te beantwoorden en dient ook als springplak voor de volgende stap. Deze jongeren zijn immers de werknemers van morgen!

Wil jij via Albeda Next in contact komen met jonge Rotterdamse talenten? Stuur dan een mail naar Gyzlene Kramer-Zeroual: g.kramer@albeda.nl

Back To Top