Ga naar hoofdinhoud

UnlocQed is een digitale ontmoetingsplaats voor eerlijke kansen en duurzame matches op de arbeidsmarkt. Tussen werkgever en de volgende carrière stap van de kandidaat. Makkelijk, op eigen tempo en discreet; totdat die gewenste wederzijdse inhoudelijke klik er is. UnlocQed heeft deze ambitie om weten te zetten in werkende software. De juiste persoon op de juiste plek betekent namelijk win-win voor iedereen. Voor de kandidaat, de werkgever en uiteindelijk de hele maatschappij. Via unlocQed verbinden ze de ervaring binnen werving en selectie met verantwoorde, duurzame en innovatieve toekomst van recruitment. Beluister dit interview met NPO radio 1. om meer te weten te komen over het initiatief!

Hoe werkt het?
UnlocQed verbindt werkgever en kandidaat op een nieuwe manier. Dit doen zij op basis van persoonlijkheid, kennis, kunde en kwaliteit – en niet op basis van een profielfoto, (achter)naam, geboortedatum, -plaats, etniciteit en burgerlijke staat. In ieder geval niet direct. Werkgevers en kandidaten kunnen binnen ons platform op eigen tempo elkaars profiel verkennen. Als de kandidaat er klaar voor is, kan deze met één klik het profiel openbaar maken aan de werkgever. Het profiel van de werkgever is altijd openbaar. Met de mogelijkheid tot videochat binnen het platform wordt kennis maken makkelijk, discreet, rechtvaardig, menselijk én heel snel. Het resulteert ook in minder reistijd en snellere werving procedures. UnlocQed heeft een flink aantal pilots verwezenlijkt, o.a. een succesvolle met de gemeente Rotterdam. Dit om ons platform te blijven toetsen vanuit de praktijk en anderzijds om feedback te verzamelen ten aanzien van software ontwikkeling keuzes in de toekomst.

Wat kan jij doen?
Er is steeds meer aandacht voor eerlijke kansen op de arbeidsmarkt. Echter blijkt dit voor veel werkgevers een uitdaging. De tool van UnlocQed kan hierbij uitkomst bieden; iedereen verdient een gelijke kans op de arbeidsmarkt.

Meer informatie? Schrijf je in op www.unlocqed.nl of neem contact op met Mahir of Jip.

Back To Top