skip to Main Content
 Sollicitatiemarkt.nl is dé vacaturesite waar alles draait om videosolliciteren

De motivatiebrief heeft zijn beste tijd gehad als selectiemiddel. Om deze reden is het bij Sollicitatiemarkt.nl dus alleen nog maar mogelijk om te solliciteren met een videosollicitatie.

Niet alleen Sollicitatiemarkt.nl werkt met videosolliciteren, maar ook steeds meer grote organisaties zoals Coca Cola, Rijkswaterstaat, RTL Nederland, HEMA en Unilever stappen over op deze innovatieve manier van solliciteren. Zij zijn zich ervan bewust dat lichaamstaal, hoe iemand overkomt en zelfs hoe de achtergrond eruitziet, zoveel meer zegt over de sollicitant dan woorden op een blaadje. Daarnaast krijgt een sollicitant via een videosollicitatie veel meer de kans zichzelf te laten zien en eventuele vooroordelen te ontkrachten.

Sollicitatiemarkt.nl bemiddelt tussen kandidaten en werkgevers en verzorgd voor zowel werkgevers als kandidaten de workshop Visueel Solliciteren. Nationale Nederlanden is één van de werkgevers die geïnspireerd en enthousiast is geraakt over visueel solliciteren en heeft Sollicitatiemarkt.nl al geboekt voor een workshop ten gunste van hun stagiaires in 2018.

Sterker nog, de nieuwe en huidige HRM stagiair van HR Leven bij de NN Group is ook met een visuele sollicitatie binnengekomen. Nieuwsgierig?  Klik hier 

Wil je meer weten? Check dan de website www.sollicitatiemarkt.nl of mail naar sollicitatiemarkt@gmail.com.

Back To Top