Ga naar hoofdinhoud

 

INSCHRIJVEN

 

Zonde toch? Divers personeel dat met veel inzet is binnengehaald, stroomt soms snel weer uit. Hoe komt het dat deze mensen snel weer weggaan? Hoe hou je ze binnenboord? En hoe zorg je ervoor dat iedereen zich gewaardeerd voelt binnen je organisatie? Al deze vragen komen aan de orde tijdens de 010 Inclusief-themabijeenkomst: Voorkom het Draaideureffect.

Het netwerk 010 Inclusief organiseert op 7 april de bijeenkomst, die in het teken staat van het behoud van personeel. Inspirerende sprekers delen daar praktische tips en voorbeelden die toepasbaar zijn in ieders bedrijf of organisatie.

In samenwerking met HDI Global Nederland wordt deze bijeenkomst gehouden in het indrukwekkende Blaak House. De verzekeraar investeert gericht in een inclusief bedrijfsklimaat waar iedereen zich thuis voelt. Managing Director Sharon van Herel legt uit hoe HDI dit aanpakt.

Vervolgens zet Giving Back uiteen hoe werkgevers optimaal de talenten van jongeren kunnen benutten. De stichting is al 20 jaar expert in het creëren van kansen voor talentvolle jongeren voor wie studeren geen vanzelfsprekendheid is. Een ondernemer en een van de jongeren vertellen hun verhaal.

Daarna kom je zelf aan het woord. In groepen wisselen werkgevers ervaringen uit, begeleid door Rotterdamse experts die verbonden zijn aan het 010 Inclusief-netwerk.

 

Wil jij ook meer weten over behoud van personeel en in gesprek gaan met andere Rotterdamse ondernemers? Schrijf je dan snel in, neem je collega’s mee en deel de bijeenkomst met jouw netwerk!

INSCHRIJVEN

 

 

 

Back To Top