Ga naar hoofdinhoud

Themabijeenkomst: ‘Voorkom het draaideureffect: hou talent vast!’

Datum 07-04-2022 Tijd 15:30 - 17:30

Zonde toch? Divers personeel dat met veel inzet is binnengehaald, stroomt soms snel weer uit. Hoe komt het dat deze mensen snel weer weggaan? En hoe zorg je ervoor dat iedereen zich gewaardeerd voelt binnen de organisatie?

010 inclusief organiseert een bijeenkomst over het behoud van personeel met praktische tips en voorbeelden toepasbaar in ieders bedrijf of organisatie.

Verzekeraar HDI verwelkomt ons deze bijeenkomst in het indrukwekkende Blaak House. HDI investeert gericht in een inclusief bedrijfsklimaat waar iedereen zich thuis voelt en deelt hun ervaring met ons.

Hoe werkgevers optimaal de talenten van jongeren kunnen benutten, zet Stichting Giving Back uiteen. Zij zijn al 20 jaar expert in het creëren van kansen voor talentvolle jongeren voor wie studeren geen vanzelfsprekendheid is. Een ondernemer en een van de jongeren vertellen hun verhaal.

Daarna kom je zelf aan het woord. In groepen wisselen werkgevers ervaringen uit, begeleid door Rotterdamse experts die verbonden zijn aan het 010 Inclusief-netwerk.

Wil jij meer weten over behoud van personeel en in gesprek met andere Rotterdamse ondernemers hierover? Schrijf je hier dan alvast in!

Dit is een fysieke bijeenkomst zonder livestream dus zorg dat je erbij bent! Het volledige programma wordt later bekendgemaakt.

Back To Top