Ga naar hoofdinhoud

DE AGENDA VAN DE TOEKOMST

Datum 26-10-2021 Tijd 13:00 - 17:00

De Gemeente Rotterdam, IDEM Rotterdam en Dona Daria organiseren de bijeenkomst: de agenda van de toekomst, een inclusieve samenleving voor iedereen.

 

Een stad waar niemand in de meerderheid is en diversiteit een feit, vraagt soms energie en inzet van haar bewoners als het gaat om het neerzetten van een inclusieve samenleving. Een inclusieve samenleving, waar iedereen zichzelf kan zijn ongeacht afkomst, religie, gender, seksuele voorkeur of beperking, is namelijk van ons allemaal! Het is een uitdagende maar ook een inspirerende opgave.

Tijdens dit programma werken we toe naar een toekomstbeeld van 2031, waar diversiteit en inclusie gevierd worden. Verschillende sprekers uit verschillende sectoren gaan ons inspireren met hun visie op wat werkt en wat niet werkt als het gaat om inclusie.

Maar ook jouw kijk op inclusie zien en horen we graag tijdens deze bijeenkomst. Het programma zal dan ook in het teken staan van inspireren, leren en netwerken. Samen zetten we onze kennis, kunde en ervaringen in voor de inclusieve agenda van de toekomst.

 

Aanmelden kan via: info@donadaria.nl

 

Back To Top