Ga naar hoofdinhoud

010 Inclusief Netwerkcafé bij het Maritiem Museum

Datum 24-11-2022 Tijd 16:00 - 17:30

Het 010 Inclusief Netwerk is het afgelopen jaar ontzettend gegroeid. Ruim vijftig bedrijven zijn intern actief met activiteiten die leiden tot meer diversiteit en inclusie op de werkvloer. Deze kennis en ervaringen willen de netwerkleden graag met elkaar delen.

Tijdens het netwerkcafé kunnen netwerkleden een kijkje in de keuken geven van hun eigen organisatie en met elkaar in gesprek gaan over hun ervaringen, uitdagingen en goede voorbeelden. Het netwerkcafé wordt georganiseerd door netwerkleden.

Dit keer zijn we te gast bij het Maritiem Museum. Het Museum heeft vorig jaar het Charter Diversiteit getekend en zijn aan de slag gegaan met het plan van aanpak van 010 Inclusief. Kwartiermaker Diversiteit en Inclusie Peter Jan de Werk en HR adviseur Laila Sosita Dutt zullen hun ervaringen met ons delen. Zo zullen zij vertellen over hun werving en selectie proces en streefcijfers, maar ook hoe zij omgaan met reacties uit het team op het thema diversiteit en inclusie.

Na het kijkje in de keuken bij het museum is er de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een hapje en drankje.

Programma
16.00 Inloop
16.15 Kijkje in de keuken bij het Maritiem Museum
16.45 Netwerkcafé

Locatie
Maritiem Museum, Leuvenhaven 1, Rotterdam

 

AANMELDEN

Back To Top