Ga naar hoofdinhoud

010 Inclusief Award

Datum 10-03-2022 Tijd 15:30 - 17:30

Op 10 maart 2022 wordt de 010 Inclusief Award uitgereikt!

Rotterdam heeft als superdiverse stad diversiteit en inclusie in het DNA. Het netwerk van 010 Inclusief sprak het afgelopen jaar met veel bedrijven en organisaties die het verschil maken.  Kortom, de hoogste tijd voor een award!

Een primeur: de Award zal worden uitgereikt aan twee Rotterdamse bedrijven die zich succesvol inzetten voor meer diversiteit en inclusie op de werkvloer. Deze bijzondere middag staat in het teken van een Rotterdamse arbeidsmarkt waar plaats is voor iedereen.

Het netwerk 010 Inclusief reikt deze Award uit aan één mkb-bedrijf en één groot bedrijf voor hun activiteiten die resulteren in meer variatie in het personeelsbestand. Het gaat om acties die vernieuwend zijn en ook door andere bedrijven kunnen worden uitgevoerd. Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen. Per categorie zijn er drie genomineerden.

 

De nominaties voor de 010 Inclusief Award 2022

Klein bedrijf

 

Groot bedrijf

 

Dit jaar bestaat de jury uit: Jaco Dagevos (Bijzonder Hoogleraar Erasmus School of Social and Behavioural Sciences), Maritza Russel (Founder Etnische Zaken Vrouwen) en Mourad El Moussati (Connector Equality bij R’damse Nieuwe).

De genomineerden zijn geselecteerd uit de netwerkleden van 010 Inclusief die zich inzetten voor een gemêleerd personeelsbestand. Dit kan zijn door middel van het gezamenlijk invullen van een plan van aanpak of door kennis te delen met het Rotterdamse netwerk. Neem contact op met de kwartiermakers om je ook actief in te zetten voor meer diversiteit en inclusie op de werkvloer!

 

 

Wil je aanwezig zijn bij de feestelijke uitreiking van de 010 Inclusief Award 2022? Meld je dan hier aan!

Back To Top