010inclusief doet mee aan Diversity Day!

 In #010stories

Op de eerste dinsdag van oktober is het Diversity Day, dat is dit jaar op 6 oktober. Op Diversity Day organiseren bedrijven een eigen activiteit om aandacht te vragen voor diversiteit. Zo zetten we samen een stap in de goede richting: een maatschappij waarin we ieders unieke talenten waarderen en benutten.

010inclusief doet mee! Met veel enthousiasme wordt door een grote groep partners van 010inclusief gewerkt aan de voorbereiding van deze dag.
Het voornaamste doel voor 010inclusief om mee te doen aan Diversity Day is om Rotterdamse bedrijven en instellingen te stimuleren om binnen de eigen organisatie aandacht te besteden aan inclusie en diversiteit.

Binnenkort volgt meer informatie over de invulling van Diversity Day door de partners van 010inclusief!

Recommended Posts