Rotterdamse Zakenvrouw van het jaar awards 2020

 In #010stories

Op 7 april van dit jaar stond de 4e editie van de Rotterdamse Zakenvrouw van het jaar awards gepland. Na opening van de verkiezing door mevrouw dr. Neelie Kroes, zou wethouder Barbara Kathmann de awards uitreiken in vier categorieën. Hiervoor zijn, na een uitgebreid voortraject in het voorjaar, in totaal twaalf Rotterdamse zakenvrouwen gekozen. Door de coronamaatregelen is de verkiezing helaas verplaatst naar 2021. De gekozen powervrouwen staan dan weer onveranderd in de finale.

De Rotterdamse Zakenvrouw van het jaar awards stimuleren, inspireren, verbinden en geven bekendheid aan vrouwelijk ondernemerschap in Rotterdam, als voorbeeld voor andere ondernemers. De Zakenvrouw van het jaar moet een voorbeeld zijn voor andere vrouwelijke ondernemers en hen stimuleren zichzelf te ontwikkelen. Naast haar visie, financieel inzicht en creatief ondernemerschap wordt de Rotterdamse Zakenvrouw beoordeeld op haar successen en onderscheidend vermogen. Haar maatschappelijke betrokkenheid bij en het verstrekken van werkgelegenheid in de regio Rotterdam weegt ook mee in de selectie.

Nationale-Nederlanden (NN), hoofdsponsor van de awards en partner van 010Inclusief, wil met de betrokkenheid laten zien dat ondernemerschap en diversiteit belangrijk zijn.

Annemieke Visser-Brons, directeur Pensioen Services NN: “Wij helpen ondernemers bij de ontwikkeling van hun financiële kennis, talent en vertrouwen. Met de Zakenvrouw van het Jaar Awards worden niet alleen Rotterdamse powervrouwen in het zonnetje gezet, maar ook andere vrouwelijke ondernemers gestimuleerd zichzelf te ontwikkelen. Wij zijn dan ook trots dat Nationale-Nederlanden deze verkiezingen mede mogelijk kan maken en hoofdsponsor is van dit evenement”.

Recommended Posts