De essentie van het Diversity Dinner

 In Evenementen

Culturele diversiteit als norm voor saamhorigheid, talent en kwaliteit! Dat was de essentie van het Diversity Dinner van Young Global People (YGP), wat woensdag 9 mei jl. in de Kuip te Rotterdam georganiseerd werd.

Nationale-Nederlanden ging samen met meer dan 20 Corporates met 180 kandidaten aan met als doel een baan, stage of afstudeerplek te bemachtigen. De feedback na afloop was, dat zowel bedrijven als kandidaten erin geslaagd zijn betekenisvolle relaties te leggen. Voorafgaand aan het diner zijn de kandidaten voorbereid met een “Diversity Dinner Prep-session” Tijdens het diner werden gasten geïnspireerd door succesvolle sprekers zoals Martin Wijnen, Ismaël Ahmidout en Dave Ensberg-Kleijkers. De avond werd afgesloten met een netwerkborrel. Zowel kandidaten als Nationale-Nederlanden waren enthousiast over de informele setting, de warme sfeer en de leuke gesprekken, waar een vervolg op zal komen. Kortom, het diner was een groot succes! De deelnemende Corporates kregen een poster. Nationale-Nederlanden zal deze met trots op kantoor ophangen en kijkt uit naar volgend jaar.

Recommended Posts