Privilege presents “de jonge stemmers van de stad” | 16 februari 2018

 In Evenementen

Privilege presents Ahmed Aboutaleb, powered by Radio Brasa & Albeda College
Op vrijdag 16 februari is er weer een nieuwe Privilege editie en ditmaal in samenwerking met studenten van het Albeda College Rotterdam. Het thema is “de jonge stemmers van de stad” en de studenten gaan in gesprek met de burgemeester van Rotterdam, de heer Ahmed Aboutaleb.

Privilege initator Marciano Daans en programmanager Strategie en Externe betrekkingen van het Albeda College Tanja Jadnanansing hebben de handen ineen geslagen. Het doel is een platform te ontwikkelen voor MBO-studenten die de mogelijkheid krijgen om samen te werken aan een sterke stad die ook voor het MBO veel te bieden heeft. In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen gaan de Albeda-studenten middels 3 thema’s die hen aan het hart ligt in gesprek met de burgemeester.

Voor meer informatie en aanmelden klik hier

Recent Posts