The Moneytalk | 31 oktober 2017

 In Evenementen

Ben jij gelukkig in de liefde? Is jouw partner de allerleukste van de hele wereld? Top! Houden zo! Een van de manieren waarop je een goede relatie goed houdt, is door jullie liefde niet te laten overschaduwen door financieel gedoe. Kom daarom op 31 oktober naar The Money Talk in Rotterdam, een enerverende talkshow over je relatie en financiën.

Ware liefde is iets om te koesteren en héél zuinig op te zijn. Hoewel elke relatie uniek is, zijn er altijd wel bepaalde struikelpunten die zelfs de grootste geliefden uiteen kunnen drijven. Zoals geld. Dat mag dan het ‘slijk der aarde’ zijn, helaas is het ook een belangrijke oorzaak voor relatieproblemen. Het staat zelfs in de top 3 van redenen om te scheiden. Om te voorkomen dat financiële perikelen ooit tussen jou en je true love kunnen komen, moet je het onderwerp bespreekbaar maken. Maar hoe pak je dat aan? En welke aspecten van jullie financiën zou je zeker moeten bespreken? Dat verkennen we op  dinsdag 31 oktober onder leiding van Annic van Wonderen, succesvol ondernemer en vlogger, verloofd en zwanger van haar eerste kindje. Als iemand weet dat je een vrije avond samen liever anders doorbrengt dan ‘Hee schat, zullen we het eens even lekker over onze financiën hebben?’, is zij het wel.

Voor wie?
Voorkom dat financiën ooit een heet hangijzer kunnen worden in jouw relatie en praat mee op 31 oktober, ongeacht of je net een nieuwe verkering hebt of een partner met wie je al jarenlang lief en leed deelt. Singles zijn natuurlijk ook van harte welkom, want wie weet kom je ineens de liefde van je leven tegen – dan kun je maar beter goed beslagen ten ijs komen!

De avond is kortom voor iedereen die waarde hecht aan een goede relatie – in welke vorm dan ook. En een beetje kijk op financiën is mooi meegenomen, maar niet per se noodzakelijk voor The Money Talk.

Programma
Na een prikkelende introductie door Annic over je relatie en financiën, gaan we met elkaar in gesprek over hoe je financiën bespreekbaar maakt en welke aspecten het belangrijkst zijn. Daarbij worden we bijgestaan door een panel met een eigen kijk op dit onderwerp. Soundos El Ahmadi (stand-up comedian, actrice en deelnemer aan Expeditie Robinson 2017) en Marjan Heemskerk (The happy financial, blogger) nemen onder andere deel aan het panel. Geheel geïnspireerd kun je na afloop onder het genot van een drankje je inzichten delen met de andere aanwezigen. Heb je vragen over jouw of jullie financiën? Die kun je die avond natuurlijk ook stellen: er zijn voldoende experts aanwezig die je kunnen helpen.

Hoe laat & waar?
Om 19.30 uur kun je binnenlopen bij het Nationale-Nederlanden Café, Stationsplein 25, 3013 AJ Rotterdam (gelijk bij Rotterdam Centraal Station). We starten exact om 20.00 uur. We verwachten dat het event tot 22.30 uur duurt. Dit is inclusief een drankje na afloop.

Aanmelden
Deelname aan The Money Talk is gratis, maar je moet je wel even aanmelden want er is beperkt plek. Geef je snel op en nodig ook je vrienden en vriendinnen uit!
 

 

Recent Posts