Vertel je verhaal!

 In Nieuws
Vertel jouw #verhaal en draag bij aan een eerlijker #arbeidsmarkt
#Discriminatie op de werkvloer of tijdens het #solliciteren naar een baan of #stageplaats: helaas hebben veel Rotterdammers hiermee te maken. Deel jouw verhaal met #010inclusief om te laten zien dat het anders kan en moet. Heb je te maken gehad met discriminatie op je werk of bij het solliciteren, ken je organisaties die zaken juist wel goed aanpakken of wil je gewoon je mening kwijt? Maak een #vlog voor de website van 010inclusief, waarin je jouw verhaal vertelt. Een berichtje sturen mag natuurlijk ook. Materiaal kan je mailen naar info@010inclusief.nl of post het op Twitter of Facebook met #010stories.
 
Wie zijn wij.
010Inclusief is het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Het platform bestaat uit Rotterdamse werkgevers, maatschappelijke organisaties en overheidsorganisaties die zich inzetten voor een eerlijke arbeidsmarkt waar mensen beoordeeld worden op hun talent en kwaliteiten.
Recommended Posts