Talkshow: 010inclusief pakt door!

 In Evenementen

Wat doen Rotterdamse werkgevers om gelijke behandeling op de arbeidsmarkt te stimuleren? Tijdens de talkshow van 010inclusief, het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie, vertellen werkgevers over hun successen, maar ook over de dilemma’s waar zij tegen aan lopen. Wat maakt hun beleid tot een succes? Wat kunnen wij van hen leren? Voor welke uitdagingen staan werkgevers en werknemers? Waarom is inclusief werken hard nodig? U bent van harte welkom bij deze interactieve talkshow om inspiratie op te doen.

Discussie | Entertainment | Succesverhalen

Toonaangevende Rotterdamse werkgevers en mensen die te maken hebben gehad met uitsluiting op de arbeidsmarkt nemen zitting aan tafel over hun successen en dilemma’s. In het interactieve programma krijgt het publiek volop de kans om mee te praten. Na de talkshow is er gelegenheid tot netwerken tijdens de borrel.
Voor wie?
Werkgevers, werknemers, sociale ondernemers, politie en Rotterdammers die ervaring hebben met discriminatie op de arbeidsmarkt.
Wanneer?
Donderdag 29 juni 2017 (inloop vanaf 15:30u)
Na afloop netwerkborrel
Locatie
Hogeschool Rotterdam
Rochussenstraat 198
3015 EK  Rotterdam
Recommended Posts